Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل محیط زیست استان اصفهان گفت: امسال ۳۷ درصد آلودگی هوا وابسته به صنعت و ۳۳ درصد به علت حمل و نقل شهری است، در حال حاضر قریب به ۳۰ درصد از ظرفیت تولید برق در نیروگاه شهید منتظری با سوخت مازوت انجام می‌شود که می‌تواند سهم آلایندگی بخش صنعت را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایرج حشمتی در خصوص علت آلودگی هوا در شرایط کنونی، اظهار کرد: بر اساس مطالعات انجام شده امسال ۳۷ درصد آلودگی هوا وابسته به صنعت و ۳۳ درصد به علت حمل و نقل شهری است در حال حاضر قریب به ۳۰ درصد از ظرفیت تولید برق در نیروگاه شهید منتظری با سوخت مازوت انجام می‌شود که می‌تواند سهم آلایندگی بخش صنعت را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناپایداری هنوز اثر خود را نشان نداده است

وی اضافه کرد: از سویی بر اساس گزارش‌های هواشناسی در جو بالا، ناپایداری هنوز اثر خود را نشان نداده است، بنابراین با توجه به اینکه از سال ۹۳ مازوت را در کلانشهر اصفهان نداشتیم و بعد از گذشت هفت سال سوخت مازوت شروع شده است باید منتظر بمانیم و ببینیم اگر پایداری در سطح بالا و پایین جو صورت بگیرد بتوانیم به طور دقیق اعلام کنیم سهم آلایندگی‌ها چه میزان است.

مدیرکل محیط زیست استان اصفهان تاکید کرد: موضوع باز شدن مازوت بر عهده معاونت عمرانی استانداری بوده و در اختیار سازمان محیط زیست اصفهان نبوده است اما پایش و نظارت مرتب را محیط زیست انجام می‌دهد و تمهیدات لازم برای شرایط بحران و اضطراری را در نظر می‌گیریم.

کد خبر 550842

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلودگی هوا سنجش آلودگی هوا مبارزه با آلودگی هوا آلودگی هوای اصفهان مهمترین علل عوامل خطرساز کنترل آلودگی هوا سیاهه آلودگی هوای اصفهان مقابله با آلودگی هوا عوامل آلودگی هوا کاهش آلودگی هوا آلودگی هوای کلانشهرها سوخت مازوت حمل و نقل عمومي محيط زيست افزایش آلودگی هوا راهکارهای مبارزه با آلودگی هوا وضعیت آلودگی هوای اصفهان کرونا و آلودگی هوا شاخص آلودگی هوای اصفهان آلودگی هوای شهر اصفهان عوارض آلودگی هوا علت آلودگی هوای اصفهان بیماری آلودگی هوا آلودگی هوا در اصفهان ایرج حشمتی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تایید مازوت سوزی در سه کلانشهر مازوت سوزی در اصفهان مازوت و آلودگی هوای اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سوخت مازوت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۵۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه رفیعی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات روستای «باغکمش» گفت: یکی از مهمترین مشکلات این روستا مربوط به آلایندگی کارخانه سیمان است، که قدمت بالایی دارد و کارشناسان اداره محیط زیست را برای بازدید به کارخانه آوردیم.

عضو کمیسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر مسئله به این شکل پی گیری می‌شود که عوارض ناشی از آلاینده به مردم برسد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر جاده روستایی «باغکمش» را پرخطر توصیف کرد و گفت: نبود روشنایی در جاده دسترسی به روستای باغکمش در ترددهای شبانه تصادفات و آسیب‌های زیادی را ایجاد می‌کند و رسیدگی به وضعیت این جاده روستایی ضرورت دارد.

کد خبر 6099899

دیگر خبرها

  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها